voetbalzone

Henry: ‘Ik ben heel benieuwd hoe Arsenal daarop zal reageren’

Erik van Dam15 dec 2015, 19:29
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2015, 19:29
Advertentie

Na 16 van de 38 competitieronden staat Arsenal op een verdienstelijke tweede plaats in de Premier League. De club eindigde al tien jaar niet meer in de top twee: het vicekampioenschap in het seizoen 2004/05 was de beste prestatie. Thierry Henry schreeuwt het echter nog niet van de daken: de illustere oud-spits weet dat het seizoen nog lang duurt en dat Arsenal de nodige concurrenten heeft in de strijd om de titel.

voetbalzone

Aanstaande maandag komt Manchester City op bezoek in Londen en Titi ziet uit naar die wedstrijd. “Ik wil wel zien hoe Arsenal dan reageert, hoe ze City gaan afstoppen met hun counters als Arsenal het spel maakt. Het wordt een massive wedstrijd in de competitie en ben heel benieuwd hoe Arsenal daarop zal reageren. Als ik kijk naar de terugronde moet Arsenal nog uit naar Everton, Liverpool, Tottenham Hotspur, United en City.”

“Al die wedstrijden komen nog... dus als je voordien punten weet te pakken tegen je belangrijkste rivalen, dan is dat erg belangrijk”, sprak Henry tijdens een Q&A-sessie met Facebook. “En dan staat Leicester City nu ook nog bovenaan, die moet je er dus ook sowieso nog bij noemen”, voegt de Franse oud-spits toe.

Bezig met laden …