voetbalzone

Henry: ‘Mag het een keer rondkomen? We horen het nu al zo lang’

Erik van Dam08 aug 2016, 15:07
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2016, 15:07
Advertentie

Thierry Henry kan niet wachten tot hij landgenoot Paul Pogba aan de slag ziet gaan in de Premier League. De 23-jarige middenvelder arriveerde maandag in Manchester om zijn medische keuring bij Manchester United te ondergaan, een dag nadat de club het nieuws zelf al naar buiten bracht. Henry is benieuwd wat Pogba te brengen heeft en hoopt dat de deal snel officieel wordt gemaakt.

/

“Mag het een keer rondkomen? We horen het nu al zo lang en ik zit echt te wachten tot hij er is, zodat we kunnen zien hoe hij zal spelen”, zegt Henry ongeduldig tegen Sky Sports. “Ik zou hem het liefst in een offensievere rol willen zien, op het EK deed hij dat ook. Als de bal vóór hem is zit het wel goed bij Pogba, maar als-ie achter hem komt vergeet hij soms nog wel eens om mee te verdedigen.”

“In een dieper liggende rol kan hij efficiënter zijn. Hij heeft ontzettend veel skills en kan scoren. Ik denk dat hij Manchester United op die positie van dienst zal zijn, een rol waarbij hij meer naar achteren speelt past hem niet. Ik heb heel veel zin om hem aan het werk te zien in de Premier League”, aldus Henry.

Bezig met laden …