voetbalzone

Henry mist treffen met Beckham wegens knieproblemen

Bart Kruyt21 sep 2010, 19:40
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2010, 19:40
Advertentie

Bij zijn komst naar de Verenigde Staten keek Thierry Henry vooral uit naar het treffen met LA Galaxy, maar de aanvaller van New York Red Bulls moet deze wedstrijd laten schieten. Henry kampt met een knieblessure en neemt daardoor aankomende vrijdag plaats op de tribune. Het is niet bekend hoelang de Fransman precies buitenspel staat.

/

NY Red Bulls meldt dat Henry de knieblessure al begin september opliep, maar desondanks deed hij vorige week mee tegen FC Dallas. Dit ging niet onopgemerkt aan de rest van de wereld voorbij: bij het vieren van een doelpunt blesseerde Henry de keeper van de tegenpartij, Kevin Hartman. De MLS gaf de aanvaller hiervoor een boete van ongeveer 1500 euro.

Henry werd niet geschorst en kon zodoende vrijdag in actie komen tegen LA Galaxy, maar een knieblessure houdt hem alsnog aan de kant. Voor de Amerikanen een behoorlijke domper: zij keken al uit naar het treffen tussen Henry en de inmiddels weer herstelde David Beckham. Toch komen er vrijdag nog voldoende topspelers in actie, zoals Rafael Marquez, Juan Pablo Angel en Landon Donovan.

Bezig met laden …