voetbalzone

Henry: 'Wat Messi presteert, is gewoon niet normaal'

Bart Kruyt07 jan 2016, 21:05
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2016, 21:05
Advertentie

Lionel Messi is een belangrijke kandidaat voor het winnen van de Ballon d’Or en blonk woensdagavond weer uit in de bekerwedstrijd tegen Espanyol, met twee doelpunten en twee assists. Thierry Henry geniet van zijn voormalig ploeggenoot, maar weet dat Messi op een dag zal stoppen met betaald voetbal of misschien wel eens een keer iets nieuws wil proberen.

voetbalzone

Mocht de Argentijn vertrekken, dan is Neymar zijn ideale opvolger, denkt Henry. De oud-aanvaller adviseert Barcelona dan ook om er alles aan te doen om de Braziliaan in huis te houden. “Iedereen weet dat het heel belangrijk is dat Neymar blijft”, zegt Henry op de website van Barcelona. “Er komt een dag dat Leo hier niet meer is. Brazilianen spelen met een glimlach op het gezicht, verzinnen nieuwe dingen en zorgen ervoor dat de supporters genieten.”

“Het valt niet echt uit te leggen wat Messi op het moment allemaal doet: je moet er gewoon naar kijken en ervan genieten”, vervolgt Henry. “Wat hij presteert is gewoon niet normaal. Vroeger was het zo dat als je 23 tot 25 doelpunten in een seizoen maakte iedereen je een ongelooflijke spits vond, maar Messi bereikt dat aantal in drie maanden.”

Bezig met laden …