voetbalzone

Heraclied ziet salaris in één klap verdubbelen: ‘Ik ga een rondje geven’

Dominic Mostert15 apr 2018, 07:45
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2018, 07:45
Advertentie

Zonder zelf te voetballen stelde Wolverhampton Wanderers zaterdagavond de terugkeer naar de Premier League veilig. De koploper van de Championship zal hoe dan ook eindigen bij de bovenste twee ploegen, wat voldoende is voor promotie. Paul Gladon, dit seizoen door Wolverhampton verhuurd aan Heracles Almelo, is dolblij met het nieuws.

Gladon maakte in 2016 de overstap van Heracles naar Wolverhampton, maar speelde vorig seizoen slechts twee competitieduels. De Engelsen besloten de 26-jarige aanvaller dit seizoen daarom terug te sturen naar Almelo. Gladon is de verrichtingen van zijn werkgever vanuit Nederland blijven volgen. "Ik ben er heel trots op. Het is wel een beetje bizar. Vorig jaar waren we een paar duels voor het einde net veilig en dit seizoen deden ze wat aankopen. Nu zijn we gepromoveerd", vertelt hij bij Ziggo Sport.

"Wat jullie misschien ook weten, is dat als je promoveert het salaris natuurlijk ook omhoog gaat. Dat is voor mij mooi", geeft Gladon toe. "Het salaris wordt verdubbeld. Dat zijn dingen waar je mee te maken krijgt en belangrijk zijn. Ik zal iedereen een rondje geven na de laatste thuiswedstrijd." Gladon weet nog niet of Wolverhampton van plan is om hem komend seizoen wel in te zetten. "Ik heb de afgelopen tijd niet heel veel gehoord. Ze waren druk bezig met promotie. Binnenkort zal er meer duidelijk worden."

Bezig met laden …