voetbalzone

Hércules schakelt advocaten in bij zaak tegen Drenthe

Erik van Dam30 dec 2010, 15:53
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2010, 15:53
Advertentie

Hércules is bepaald niet gediend van de werkweigering van Royston Drenthe. De 23-jarige linkspoot wil niet trainen of spelen voor de Spaanse club, zolang die haar financiële verplichtingen aan hem niet nakomt. Volgens verschillende Spaanse bronnen zoeken advocaten van Garrigues, verbonden aan Hércules, nu uit wat de mogelijkheden zijn in de zaak van de Nederlands international.

/

Pas wanneer Drenthe zijn loon tijdig krijgt overgemaakt, is hij bereid weer werk te verrichten voor de promovendus in de Primera División. Tot dat moment zal hij dan ook meetrainen met Real Madrid, zijn eigenlijke broodheer. De Koninklijke stuurde Drenthe in de zomer op huurbasis naar Alicante en daar liet Drenthe mooie dingen zien in diverse competitiewedstrijden.

Advocaten zoeken nu echter uit of het huurverblijf van Drenthe beperkt kan worden tot slechts een halfjaar. Hércules is de dwarse houding van de Rotterdammer beu en zou hem niet meer terug hoeven. Een niet nader genoemde bron binnen de club zegt dat Hércules streng wil zijn voor de ex-Feyenoorder. “We zijn erg boos over zijn gedrag, dit is heel respectloos van hem.”

Bezig met laden …