voetbalzone

Hércules-trainer Vigo: 'Drenthe interesseert me niet op dit moment'

Bart Kruyt04 jan 2011, 09:40
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2011, 09:40
Advertentie

Hércules bewees maandagavond Royston Drenthe simpelweg nodig te hebben. Zonder de Rotterdammer, die weigert te spelen zolang de problemen rondom de salarisbetaling niet opgelost zijn, verloor de promovendus kansloos bij Real Mallorca (3-0). Coach Esteban Vigo weigert desondanks om actie te ondernemen, in een poging Drenthe eerder terug te krijgen.

/

De coach zei eerder al te balen van het gedrag van de Nederlander, die maandag terugkeerde in Alicante en vandaag (dinsdag) met de clubleiding om tafel gaat. “Drenthe interesseert me niet op dit moment”, noteerde Sport1 uit de mond van Vigo. “Ik ga niet met hem praten en vooralsnog sluit hij niet aan bij de training.”

Drenthe kwam maandag aan op het vliegveld van Alicante, waar hij werd opgewacht door tientallen boze supporters. De linkspoot werd uitgemaakt voor ‘klootzak’, ‘geldwolf’ en nog meer naars en moest door de Guardia Civil en enkele persoonlijke bewakers naar de uitgang geleid worden. Drenthe speelde dit seizoen tien competitieduels voor Hércules.

Bezig met laden …