voetbalzone

Hércules zonder Trezeguet en wellicht ook Drenthe tegen Real Madrid

Erik van Dam20 okt 2010, 15:16
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2010, 15:16
Advertentie

Het lijkt erop dat Hércules eind deze maand tegen Real Madrid speelt zonder twee sterkhouders in het veld. David Trezeguet werd woensdag voor twee duels uitgesloten van competitiewedstrijden, naar aanleiding van zijn veldverwijdering in het treffen met Villarreal (2-2). De Fransman dupeerde zijn team door kort voor rust met rood van het veld te gaan, nadat hij commentaar uitte op de wedstrijdleiding. De aanwezigheid van Royston Drenthe is daarnaast ook twijfelachtig.

/

Eerder kwam namelijk naar buiten dat Hércules en Real zouden hebben afgesproken, dat de Nederlander alleen tegen de Madrilenen mag spelen, als Hércules een bedrag van twee miljoen euro betaalt. De promovendus huurt Drenthe dit seizoen van De Koninklijke en mocht de afspraak op waarheid berusten, dan lijkt het ondenkbaar dat Hércules daadwerkelijk zo'n fors bedrag zal overmaken naar Real om Drenthe mee te laten doen.

Overigens kampt Drenthe momenteel met buikklachten, meldt Hércules. Die dwongen hem om de training van woensdag voortijdig te verlaten. De huurling mocht na een bezoek aan de dokter naar huis om in orde te komen. Trezeguet mist door zijn schorsing van twee duels allereerst de ontmoeting met Almería, van komend weekend. Daarna volgt een wedstrijd in de Spaanse beker tegen Málaga; die mag de spits wel gewoon meemaken. Tegen Real moet hij op de tribune plaatsnemen.

Bezig met laden …