voetbalzone

Hernández bezorgt Ferguson probleem: 'Heeft me aan het denken gezet'

Bart Kruyt24 okt 2012, 11:15
Laatst bijgewerkt: 24 okt 2012, 11:15
Advertentie

Manchester United raakte Dimitar Berbatov afgelopen zomer kwijt aan Fulham, maar de recordkampioen is er door de komst van Robin van Persie niet op achteruit gegaan. Sir Alex Ferguson heeft ook Wayne Rooney, Danny Welbeck en Javier Hernández nog in zijn selectie zitten en kampt dus met een echt luxeprobleem. Hernández wordt vaak geslachtofferd, maar scoorde dinsdagavond twee keer in de Champions League-thuiswedstrijd tegen Sporting Braga: 3-2.

/

De Mexicaan liet zien dat hij de strijd om een plek in de spits niet wil staken. "Chicharito heeft me met een goed probleem opgezadeld. Hij heeft me aan het denken gezet", zei Ferguson. "Hernández, Van Persie, Rooney en Wellbeck: om eerlijk te zijn, weet ik niet meer wat ik met hen moet doen. Chicharito blijft beter worden. Hij traint ongelofelijk goed en zijn doelpuntengemiddelde is fantastisch."

De 24-jarige Hernández begrijpt dat hij niet altijd kan spelen: "We willen in verschillende formaties spelen om de tegenstander te blijven verrassen. Gelukkig hebben we nog drie punten gepakt. Dat is goed voor het vertrouwen en geeft een boost voor de topper tegen Chelsea van zondag", aldus de Mexicaan, die hoopt te mogen starten tegen de koploper van de Premier League. Die kans lijkt echter niet heel groot te zijn.

Bezig met laden …