voetbalzone

Hernández de held van Real Madrid: ‘Dit geeft mij veel vertrouwen’

Gijs Freriks22 apr 2015, 23:00
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2015, 23:00
Advertentie

Javier Hernández kan voorlopig niet stuk bij de supporters van Real Madrid. De aanvaller maakte woensdag, na 88 minuten en 34 seconden op de klok, het winnende doelpunt in de Champions League-return tegen Atlético Madrid (1-0) en schoot zijn team daarmee naar de halve finale. Chicharito mag zich bovendien met acht goals Mexicaans topscorer aller tijden in de Champions League noemen.

voetbalzone

De huurling van Manchester United stond na afloop te glunderen van geluk: “Ik heb dan wel gescoord, maar deze goal was van het hele team en van en voor alle fans. We hebben het samen gedaan. We gaan straks ook alles geven in de halve finales, want we moeten die beker voor de elfde keer winnen. En om de Champions League te winnen, moeten we alles winnen”, zei de matchwinner in gesprek met een verslaggever van AS.

“Ik ben altijd rustig gebleven bij Real en mijn medespelers en dierbaren hebben mij ook altijd gesteund. Wanneer ik voor het eerst wist dat ik zou starten? Een paar dagen geleden. Carlo Ancelotti vertelde het mij, dus ik was goed voorbereid. Mijn belangrijkste goal? Ik heb meer belangrijke goals gemaakt, maar deze treffer telt nu. Dit geeft mij veel vertrouwen. Atlético was een waardige tegenstander, maar wij hebben verdiend gewonnen”, aldus Hernández.

Bezig met laden …