voetbalzone

Hernández negeert Van Gaal: ‘Ik wil Ferguson en de scout bedanken’

Gijs Freriks03 sep 2015, 21:15
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2015, 21:15
Advertentie

Real Madrid lichtte de koopoptie in het huurcontract van Javier Hernández vorig seizoen niet en de aanvaller keerde derhalve terug bij Manchester United, maar toekomst op Old Trafford had hij niet. Louis van Gaal liet de aanvaller vertrekken naar Bayer Leverkusen en de manager en Chicharito zullen waarschijnlijk nooit elkaars beste vrienden worden.

voetbalzone

Hernández zei dinsdagavond dat Van Gaal er ‘andere ideeën op nahoudt en op andere spelers vertrouwt’ en lijkt opnieuw een steek onder water uit te delen. Via zijn account op Instagram bedankt hij Sir Alex Ferguson en hoofdscout Jim Lawlor, maar over Van Gaal rept de 27-jarige Mexicaan in directe zin met geen woord.

“Ik wil Ferguson en Lawlor, de technische staf en alle spelers met wie ik heb gespeeld erg bedanken, maar ik bedank vooral de supporters van de club voor de steun die ik de afgelopen vier jaar heb gevoeld en voor de beste wensen die ik voor dit nieuwe hoofdstuk heb ontvangen! #MUFC #GGMU #2premierleagues #19 #20 #60 goals #85 starts #thankyou”, schrijft hij.

Bezig met laden …