voetbalzone

Herstelde Dembélé hoopt Fulham aan goals te helpen: 'Ik voel me goed'

Peter Nusselder21 dec 2010, 14:09
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2010, 14:09
Advertentie

Fulham staat op een teleurstellende zeventiende plaats in de Premier League en is naarstig op zoek naar punten én doelpunten; zonder de geblesseerde spitsen Bobby Zamora en Moussa Dembélé komen The Cottagers maar moeilijk tot scoren. De rentree van de Belg is evenwel aanstaande.

/

De voormalig AZ-aanvaller keert deze week waarschijnlijk terug op het trainingsveld van Fulham en hoopt een rol te kunnen spelen in het drukke programma dat zijn ploeg voor de boeg heeft; binnen zes dagen wordt er gespeeld tegen West Ham United, Stoke City en Tottenham Hotspur. “Ik hoop deze week weer te kunnen trainen en dan zie ik wel hoe ik me voel”, vertelt Dembélé op de website van zijn club.

“Op dit moment voel ik me goed”, is de Belgisch international hoopvol gestemd over een terugkeer op korte termijn. “Het herstel heeft lang geduurd. Ik had gedacht dat het sneller zou gaan, maar het belangrijkste is dat ik me nu weer goed voel. Ik heb wel een goede revalidatie achter de rug; mijn enkel is weer sterk genoeg en daar ben ik blij mee, want daar gaat het toch om”, aldus de spits.

Bezig met laden …