voetbalzone

Herstellende Willems: ‘Ik zou bijna naar Feyenoord zijn gegaan’

Thijs Post17 jan 2016, 10:20
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2016, 10:20
Advertentie

Jetro Willems is op de weg terug bij PSV. De linksachter is zo goed als hersteld van een knieblessure en het is zijn doel om op korte termijn weer minuten te maken. Pas daarna zal Willems zich bezig gaan houden met contractverlenging of een eventuele transfer. Hij heeft een verbintenis tot medio 2017.

voetbalzone

“Ik krijg vaak de vraag in Eindhoven of ik ga verlengen”, laat de verdediger weten op FOX Sports. “Dan probeer ik duidelijk te maken dat op dit moment voor PSV het belangrijkste is dat we wedstrijden winnen en prijzen pakken. Voor mij is fit worden het belangrijkste en natuurlijk dat we ons doel halen met PSV.”

Willems denkt niet dat technisch manager Marcel Brands al nerveus wordt van de situatie rond zijn persoon. Overigens komt Willems uit Rotterdam, maar kwam hij niet terecht bij Feyenoord. Hij doorliep de jeugdopleiding van Sparta. “Ik zou bijna naar Feyenoord zijn gegaan, het ging niet zo goed bij Sparta. Maar op de laatste dag dacht ik: nee, ik blijf bij Sparta. Een keuze op gevoel”, legt hij uit.

Bezig met laden …