voetbalzone

Hertha BSC haalt op de valreep trio nieuwelingen

31 aug 2009, 19:54
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2009, 19:54
Advertentie
Hertha BSC hoopt de belabberde seizoensstart zo snel mogelijk te boven te komen, en heeft mede daarom op de laatste transferdag z’n slag geslagen. De club uit Berlijn verzekerde zich maandag van de komst van drie spelers, waaronder de ervaren Florian Kringe. De middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Borussia Dortmund.

De 27-jarige Kringe was de voorbije seizoenen steevast basisspeler bij Die Borussen, maar zag zijn aantal speelminuten vorig jaar teruglopen. Omdat hem te kennen werd gegeven dat er dit seizoen nog minder een beroep op zijn diensten zou worden gedaan, besloot de speler akkoord te gaan met de uitleenperiode.

Naast Kringe versterkte Die Alte Dame zich eveneens met de Colombiaan Adrian Ramos, die afkomstig is van Club America Cali. Daar scoorde de 23-jarige spits vorig seizoen 21 keer in 35 wedstrijden. Ook komt de Braziliaanse middenvelder César naar de Duitse hoofdstad. Hij wordt transfervrij overgenomen, nadat zijn contract bij het Arabische Al-Ahli vorig seizoen op z’n einde liep.
Bezig met laden …