voetbalzone

Hertha BSC niet in zee met VVV-verdediger

30 jan 2009, 13:16
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2009, 13:16
Advertentie
Robert Willemse is er niet in geslaagd een contract te verdienen bij Hertha BSC. De verdediger van VVV-Venlo was deze week enkele dagen op proef bij het tweede elftal van de Duitse Bundesliga-club. De stage mondde uiteindelijk niet uit in een huurovereenkomst, zo vertelt Willemse vrijdag aan De Limburger.

"Ik heb twee keer getraind en naar volle tevredenheid een oefenduel gespeeld op woensdagavond", licht Willemse toe. "Ze waren ook tevreden over me, maar uiteindelijk kreeg een andere stagiair, een Franse jeugdinternational, de voorkeur."

Willemse komt bij de koploper van de Jupiler League nauwelijks aan spelen toe, maar verwacht wel het seizoen af te maken in Venlo. "Het wordt nu wel erg krap qua tijd om nog ergens verhuurd te kunnen worden voor 1 februari. Dus normaal gesproken maak ik het seizoen inderdaad af bij VVV", aldus de achterhoedespeler.

De jonge voetballer uit Heythuysen kwam dit seizoen slechts één keer in actie voor de Noord-Limburgers. Op 28 november van het vorige jaar mocht de mandekker in het thuisduel met Fortuna Sittard vijf minuten voor tijd invallen voor Sandro Calabro. Bij die enkele invalbeurt is het tot op heden gebleven.
Bezig met laden …