voetbalzone

Hertha BSC ziet toch af van aantrekken transfervrije Ogararu

Daniel Cabot Kerkdijk11 jun 2010, 10:22
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2010, 10:22
Advertentie

George Ogararu zal na de zomer niet te bewonderen zijn in het shirt van Hertha BSC. De Berlijnse club wilde de verdediger aantrekken, maar de eisen van Ogararu zijn te gortig voor Hertha, zo melden diverse Duitse media. De Roemeen heeft zijn handen vrij een club te kiezen omdat zijn contract bij Ajax afloopt.

/

De transfervrije vleugelverdediger was bij Hertha, dat degradeerde naar de 2. Bundesliga, de beoogd vervanger van de naar Borussia Dortmund vertrokken Lukasz Piszczek. “Hij is dertig en het gaat om de duur van het contract”, zei technisch directeur Michael Preetz over de breekpunten. “En als hij ook niet in onze richting beweegt, dan houdt het op.”

Ogararu zit in een moeilijke fase van zijn carrière. De Roemeen kwam in het seizoen 2006/07 naar Ajax, waar hij meteen een basisplaats veroverde. Onder Marco van Basten en Martin Jol speelde de voormalig speler van Steaua Boekarest echter weinig duels meer voor de Amsterdamse ploeg. Dit jaar stond de teller van de verdediger op nul competitiewedstrijden.

Bezig met laden …