voetbalzone

Hertha-coach kan na plaatsen van speciale tattoo niet meer stuk bij fans

Bart Kruyt28 jun 2011, 06:30
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2011, 06:30
Advertentie

Markus Babbel kan niet meer stuk bij de supporters van Hertha BSC. De oefenmeester maakte de gevallen topclub in het afgelopen seizoen kampioen van de 2. Bundesliga, waardoor de hoofdstedelingen volgend jaar weer op het hoogste niveau actief zijn. Babbel staat voor de groep: met een tatoeage van Hertha op zijn arm.

De 38-jarige coach zei vorig jaar al dat hij een Hertha-tattoo zou nemen bij een eventueel kampioenschap in de 2. Bundesliga en heeft zich aan zijn woord gehouden. Aan de binnenkant van zijn linkerarm, nabij zijn hart, staat in een fraai lettertype ‘Hertha BSC’ geschreven. “Natuurlijk heb ik de tattoo gezet. Ik ben een man van mijn woord”, zei Babbel in BILD.

De Hertha-tattoo is zeker niet de eerste tatoeage van Babbel: de coach is verslaafd aan het zetten van de prenten en heeft nu alle clubs waar hij onder contract heeft gestaan op zijn lichaam staan. “Dat is mijn voetbalgeschiedenis, alle belangrijke stations staan erop”, aldus Babbel, die in het komende seizoen de taak heeft om Hertha in de Bundesliga te houden.

Bezig met laden …