voetbalzone

'Het Beest' spreekt zich uit: 'City of Chelsea? Dan zeg ik Chelsea'

Bart Kruyt19 mei 2014, 00:10
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2014, 00:10
Advertentie

Manchester City neemt afscheid van Joleon Lescott, wiens contract over anderhalve maand afloopt, en heeft Eliaquim Mangala op het oog als vervanger. De kampioen van Engeland probeerde in januari al om de robuuste verdediger binnen te halen, maar bereikte toen geen akkoord met FC Porto. In de zomer zou City volgens de tabloids een nieuwe poging willen wagen.

voetbalzone

De 23-jarige Mangala, die de bijnaam Het Beest heeft, wordt echter ook in verband gebracht met Chelsea. En die club ziet de mandekker net even wat meer zitten: "City of Chelsea? Dan zeg ik Chelsea, omdat die club in Londen speelt", zegt Mangala tegen BeIn Sports. "Het klopt dat ik droom van de Premier League, want het is een spectaculaire competitie. Maar ik ben nu alleen bezig met het WK en ik heb mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik voorlopig niets wil horen."

"Iedere speler wil zo hoog mogelijk spelen", vervolgt Mangala, die tot dusver twee interlands speelde voor het Franse nationale elftal. "Dat geldt dus ook voor mij. Ik ben geïnteresseerd in elke club waarmee ik prijzen kan winnen." Mangala, die zijn loopbaan begon bij Standard Luik en in 2011 naar Portugal verhuisde, ligt nog voor twee seizoenen vast bij Porto.

Bezig met laden …