voetbalzone

‘Het Beest’ waarschuwt: ‘Wie het shirt van Gerrard afpakt, heeft een probleem’

Thijs Post04 jan 2015, 18:05
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2015, 18:05
Advertentie

Als het aan Adebayo Akinfenwa, ‘de sterkste man in de voetballerij’, ligt, speelt Steven Gerrard maandag zijn laatste wedstrijd ooit in de FA Cup. Gerrard heeft aangegeven na het seizoen te vertrekken bij Liverpool en uitschakeling tegen AFC Wimbledon zou dus betekenen dat Gerrard zijn laatste duel in de beker heeft gespeeld.

voetbalzone

De beresterke Akinfenwa, alias het Beest, spreekt van de grootste wedstrijd in zijn carrière. De man die door zijn spiermassa een cultstatus heeft verworven is supporter van Liverpool. “Toen ik de loting zag, danste ik door de huiskamer. Als supporter van Liverpool kun je van drie dingen dromen. Voor die club spelen, tegen die club spelen en tegen die club scoren.”

Akinfenwa is niet van plan zijn droomclub te sparen en na afloop wil hij het shirt van Gerrard. “Ik heb de jongens al gezegd: ‘Wie het shirt van Gerrard van mij afpakt, heeft een probleem’. Gerrard is mijn man, hij is mijn held. Als ik hem per ongeluk een tik geef, dan geef ik hem daarna een enorme knuffel. Desondanks stappen we het veld op om te winnen. We spelen weliswaar in een lagere divisie, maar we gaan alles geven. Alles is mogelijk.”

Bezig met laden …