voetbalzone

‘Het doelpunt van Feyenoord had niet mogen tellen, dat is vreselijk zuur’

Thijs Post12 aug 2012, 15:36
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2012, 15:36
Advertentie

Feyenoord won zondag met 0-1 bij FC Utrecht en dat zorgde voor tevreden gezichten in Rotterdam. Trainer Ronald Koeman was echter van mening dat de score hoger had moeten uitvallen, want zijn ploeg miste een aantal opgelegde kansen. Volgens FC Utrecht-keeper Robbin Ruiter, die door zijn eigen publiek werd verkozen tot man van de wedstrijd, had de treffer van Sekou Cissé ook niet geteld mogen worden. Lex Immers bevond zich even daarvoor in buitenspelpositie.

/

“Die goal had niet mogen tellen. Dat is natuurlijk vreselijk zuur. Ik hoorde het achteraf pas, ik kon in ieder geval niks doen aan dat doelpunt”, laat de sluitpost optekenen bij NUsport. “Maar in de eerste dertig minuten speelden we uitstekend. Als we dat niveau in de volgende wedstrijden kunnen halen, maar dan negentig minuten lang, kunnen we een mooi seizoen krijgen. Ik heb er zin in.”

Feyenoord-coach Koeman sprak van een duel zonder veel problemen. “Alleen het begin van de wedstrijd was moeilijk voor ons, maar na het doelpunt van Cissé zijn we niet meer in de problemen geweest”, laat de coach weten via de officiële kanalen van zijn club. “We hebben onszelf alleen wederom niet beloond door meer doelpunten te maken. Met name het moment met Immers kort na rust had een goal moeten zijn.”

Bezig met laden …