voetbalzone

‘Het duurt nog wel drie jaar voor Liverpool weer meedoet om de titel’

Peter Nusselder25 jan 2012, 12:24
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2012, 12:24
Advertentie

Liverpool investeerde de afgelopen twaalf maanden fors in nieuwe spelers, maar tot succes op korte termijn zal dat volgens Pepe Reina niet leiden. De Spaanse keeper verwacht dat het nog wel enige jaren duurt voordat the Reds weer serieus mee zullen doen om een absolute hoofdprijs.

/

Liverpool staat momenteel achttien punten achter koploper Manchester City en kan het landskampioenschap dit seizoen dan ook wel vergeten. Reina denkt niet dat dit in de komende jaargang veel anders zal zijn. “Waarschijnlijk duurt het nog wel twee of drie jaar voordat we weer echt meedoen om de titel in de Premier League of de Champions League”, voorspelt de doelverdediger in gesprek met de Daily Mirror.

Woensdagavond speelt Liverpool op eigen veld de return in de halve finale van de Carling Cup tegen Manchester City, nadat twee weken geleden een 0-1 uitzege werd geboekt. “Hopelijk winnen we snel weer iets, nu we de Carling Cup-finale binnen handbereik hebben. We hebben sinds 2006 geen prijs meer gepakt en voor deze club is het erg belangrijk om dit seizoen weer eens iets te winnen.”

Bezig met laden …