voetbalzone

'Het gaat Barcelona echt niet lukken iedere wedstrijd te winnen'

Erik van Dam13 okt 2011, 18:47
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2011, 18:47
Advertentie

Zondag staan Barcelona en Racing Santander tegenover elkaar in Camp Nou. Gezien de klasseringen van beide clubs (eerste en achttiende), het thuisvoordeel van Barcelona én het verschil in kwaliteiten lijkt het een uitgemaakte zaak dat los Azulgrana de vijfde overwinning in zeven competitieduels gaan boeken. Niet iedereen legt zich echter zomaar neer bij de verwachtingen.

/

“Ik weet dat veel mensen denken dat we geen schijn van kans maken in Camp Nou”, zegt middenvelder Papakouli Diop donderdag tegen AS. “Maar ik denk wél dat er punten te halen zijn. Het gaat Barcelona echt niet lukken iedere wedstrijd te winnen. Wij hebben de ploeg om stand te houden tegen Barcelona, het belangrijke is gewoon niet vroeg een tegendoelpunt te krijgen.”

“Krijg je er wel vroeg één tegen, dan wordt je gedwongen om zelf aan te gaan vallen”, vervolgt Diop. Zijn team wacht nog steeds op de eerste driepunter, dit seizoen. Santander speelde vier keer gelijk en verloor tweemaal. Barcelona won juist vier wedstrijden en speelde er twee gelijk; het verloor nog niet. Vorig seizoen eindigde het bezoek aan Barcelona in een 3-0 nederlaag en ook de thuiswedstrijd, op speeldag één, werd met diezelfde cijfers verloren.

Bezig met laden …