voetbalzone

‘Het gaat een heel lastige klus worden tegen Go Ahead Eagles’

Thijs Post22 jun 2015, 16:40
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2015, 16:40
Advertentie

Go Ahead Eagles moet het in de voorronde van de Europa League opnemen tegen de Hongaarse grootmacht Ferencváros. In Deventer spreekt men van een zware loting, terwijl het in Boedepest vooral gaat om onderschatting. Ondanks de degradatie van Go Ahead rekenen trainer Thomas Doll en aanvoerder Zoltán Gera op een zware wedstrijd.

“Go Ahead speelde vorig seizoen sterk in de Eredivisie”, laat trainer Doll, ex-coach van onder meer Hamburger SV en Borussia Dortmund, optekenen. “Als je dat in ogenschouw neemt, is het niet zo heel relevant dat de club gedegradeerd is. Ik denk dat het een heel lastige klus gaat worden, maar we kijken ernaar uit.”

Aanvoerder Gera noemt het Nederlandse voetbal via de officiële kanalen van de club ‘altijd erg sterk’. “Dus we mogen het niet hebben over een zwakke ploeg, al zal er een reden zijn dat de club is gedegradeerd. Het gaat niet makkelijk worden, maar we hebben maar één doel: de volgende ronde bereiken”, zegt de ex-speler van onder meer West Bromwich Albion en Fulham.

Bezig met laden …