voetbalzone

‘Het gaat Jetro lukken om zich terug te knokken’

Gijs Freriks04 nov 2016, 14:30
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2016, 14:30
Advertentie

Jetro Willems zit niet in de beste fase van zijn loopbaan. De linksback werd in het Champions League-duel van PSV met Bayern München al na een helft naar de kant gehaald en daar bovenop kwam het nieuws dat de Rotterdammer niet is opgeroepen voor Oranje. Phillip Cocu houdt ondanks alle kritiek vertrouwen in zijn speler.

/

“De laatste tijd begon Jetro langzaam aan weer zijn draai te vinden, alleen tegen Bayern waren wij niet tevreden over hem”, vertelde de coach op de persconferentie daags voor het duel tegen FC Twente. “Hij moet zich terugknokken en ik ben ervan overtuigd dat hem dat gaat lukken.”

Willems neemt het komende zaterdag met PSV dus op tegen Twente en van onderschatting mag volgens Cocu geen sprake zijn. “Het is heel knap wat trainer René Hake met zijn technische staf voor elkaar heeft gekregen. Hij is heel rustig gebleven en heeft samen met de club, ondanks de problemen, hard gewerkt om een goede ploeg samen te stellen waar veel creativiteit te vinden is. Daar kunnen wij alleen maar respect voor hebben.”

Bezig met laden …