voetbalzone

'Het gelijkspel geeft Casillas absoluut geen recht om mij zo te behandelen'

Daniel Cabot Kerkdijk17 jan 2011, 07:45
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2011, 07:45
Advertentie

Real Madrid kwam zondagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel in en tegen nota bene hekkensluiter Almería en dat was voor de bezoekers een flinke domper. Iker Casillas was zijn emoties na het laatste fluitsignaal van de dienstdoende scheidsrechter niet de baas en schoot de bal uit woede hard tegen Fabián Vargas op. Die explodeerde.

"Hij probeerde op een snelle manier het spel voort te zetten en ik belemmerde hem", citeren diverse Spaanse media de middenvelder van Almería. "Op dat moment fluit de scheidsrechter af en vond Casillas het nodig om de bal keihard tegen mijn lichaam te schieten." De twee kemphanen stonden daarna enkele seconden met de hoofden tegenover elkaar en werden al vlug door hun collega's gescheiden.

"Ik snap dat hij teleurgesteld is dat hij tegen een mindere tegenstander niet verder komt dan een gelijkspel, maar dat heeft hem absoluut geen recht om mij zo te behandelen", benadrukte de Colombiaan tot slot. "Ik ging logischerwijs verhaal halen bij hem en hij begon mij gelijk uit te schelden. Mijn reactie is niet meer dan normaal."

Incident Fabián Vargas vs Iker Casillas:

Bezig met laden …