voetbalzone

‘Het ging niet om geld, bij AC Milan kon hij zelfs meer verdienen’

Erik van Dam23 jun 2015, 21:21
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2015, 21:21
Advertentie

Geoffrey Kondogbia rondde de voorbije dagen zijn transfer af van AS Monaco naar Internazionale af. Voor een transfersom van zo’n veertig miljoen euro stapt de Franse middenvelder over naar i Nerazzurri. Stadsgenoot AC Milan was ook zeer geïnteresseerd, maar vist achter het net. Boze tongen beweren dat Inter meer salaris bood, maar Paolo Schiavone spreekt dat tegen.

voetbalzone

“Geoffrey is een jongen van internationaal niveau en clubs die straks in de Champions League spelen, zaten achter hem aan”, zegt de zaakwaarnemer in de Italiaanse pers. “Hij kreeg aanbiedingen uit Engeland, Spanje en Italië en raakte gewoon het meest gefascineerd door het project dat Internazionale hem voorspiegelde en de gesprekken met Roberto Mancini. Wie zegt dat geld hier een rol speelde, spreekt niet de waarheid.”

“Dat is gewoon niet zo”, benadrukt Schiavone. “Kondogbia wilde heel graag naar Inter en had zelfs genoegen genomen met een lager salaris dan hetgeen hem geboden is. Bij AC Milan kon hij zelfs meer verdienen. Het ging geen moment om het geld, Geoffrey wilde een project om zichzelf aan te verbinden en vond dat bij Inter.”

Bezig met laden …