voetbalzone

‘Het hangt niet van mij af of ik komende zomer bij Barcelona teken’

Daniel Cabot Kerkdijk31 dec 2013, 18:15
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2013, 18:15
Advertentie
/

Het is nog onduidelijk waar José Manuel Reina met ingang van komend seizoen onder contract staat. De doelman keept op huurbasis voor Napoli, is eigendom van Liverpool en geniet belangstelling van Barcelona. Bij zijn ex-werkgever uit Catalonië kan hij de opvolger worden van Victor Valdés, die bijna een jaar geleden aangaf dat hij zijn aflopende contract niet wenst te verlengen.

“Het hangt niet van mij af of ik komende zomer bij Barcelona teken”, verzekert Reina in gesprek met Sport. “Ik heb een huurcontract tot 30 juni 2014. Mijn zaakwaarnemer houdt zich bezig met wat er daarna kan gebeuren. Ik vertrouw volledig op hem en we zullen zien wat er gebeurt. Op dit moment wil ik van Napoli en zijn supporters genieten. Dat is mijn plicht als professional.”

Reina erkent dat hij gecharmeerd is van de belangstelling uit het Camp Nou. “Natuurlijk, een speler liegt als hij zegt dat hij niet voor Barcelona wil spelen. Dat zou iedereen wel willen. Ik ook, maar we zullen zien of het ook mogelijk is. Meer kan ik niet zeggen, ook omdat er simpelweg niets meer te zeggen valt.” Reina, dertig jaar, mag komende zomer voor naar verluidt vijf miljoen euro weg bij Liverpool.

Bezig met laden …