voetbalzone

'Het idee dat Kaká terug zou keren naar Sao Paulo is onrealistisch'

Bart Kruyt05 jul 2013, 13:30
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2013, 13:30
Advertentie

Door de komst van Carlo Ancelotti dachten veel supporters dat Kaká een nieuwe kans zou krijgen bij Real Madrid, maar nu Isco is aangetrokken, staan daar toch weer vraagtekens bij. Kaká heeft bij Real nooit de vorm van zijn beste periode bij AC Milan gehaald en wordt veelvuldig met een transfer in verband gebracht. Sao Paulo zou de Braziliaan graag terug naar huis willen halen.

/

Kaká begon zijn loopbaan bij Sao Paulo, voordat hij in 2003 naar Milaan verhuisde. "Natuurlijk zouden we hem graag terug willen zien", zegt Joao Paulo de Jesus Lopes, vicevoorzitter van Sao Paulo. "Maar als hij niet bij Real wil blijven, zijn er clubs uit de Verenigde Staten met belangstelling. En die clubs kunnen meer bieden dan Braziliaanse clubs. Het idee dat Kaká terug zou keren naar Sao Paulo is gewoon onrealistisch."

De inmiddels 31-jarige Kaká heeft er nu 4 seizoenen bij Real opzitten en speelde in Spanje tot dusver 85 competitiewedstrijden, waarin hij 23 keer scoorde. De voormalig wereldvoetballer van het jaar heeft echter nog niet laten zien waarom Real in de zomer van 2009 ruim 60 miljoen euro voor hem over had. Het contract van Kaká in het Santiago Bernabéu loopt nog twee seizoenen door.

Bezig met laden …