voetbalzone

‘Het is de laatste kans voor Bale, we zijn allemaal geïrriteerd door zijn spel’

Tim Siekman06 feb 2019, 12:55
Laatst bijgewerkt: 06 feb 2019, 12:55
Advertentie

Real Madrid neemt het woensdagavond in de eerste wedstrijd van het tweeluik in de halve finale van de Copa del Rey op tegen Barcelona. De fans van de Koninklijke hopen op een overwinning tegen de aartsrivaal en mogelijk gaat Gareth Bale hierbij een rol spelen. Predrag Mijatovic is zeker niet overtuigd van de prestaties van de Welshman dit seizoen.

De oud-spits van de Spaanse grootmacht stelt dat Bale zeker niet de beste keuze voor in de aanval bij Real is. “Iemand moet ook verdedigen en Lucas Vázquez weet hoe hij terug moet rennen en de defensie moet helpen. Aan de linkerkant speelt Vinicius Junior gewoon goed, terwijl Bale problemen heeft”, zegt Mijatovic bij Cadena SER.

“Als Santiago Solari (trainer, red.) met Bale speelt, is het wel zijn laatste kans. We zijn allemaal geïrriteerd door zijn spel. Barcelona heeft in aanvallend opzicht ongelooflijk veel klasse. Ze hebben de kwaliteiten om in vijf minuten zomaar drie doelpunten te maken. Ze gaan aan de leiding in LaLiga en zijn ook nog actief in de Champions League en de Copa del Rey”, spreekt Mijatovic zijn bewondering uit.

Het is nog onduidelijk of sterspeler Lionel Messi gaat starten tegen Real, aangezien de Argentijn kampt met een lichte kwetsuur. “Hij is een sleutelspeler en kent zijn eigen lichaam goed”, analyseert de oud-aanvaller. “Hij zal wel aan Ernesto Valverde (trainer, red.) vertellen of hij kan starten of niet. Met zijn ervaring denk ik niet dat Messi zo dom is om risico's te nemen.”

Bezig met laden …