voetbalzone

‘Het is de vraag of hij bij Barça blijft, alles kan gebeuren tussen nu en juni’

Peter Nusselder10 sep 2013, 09:40
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2013, 09:40
Advertentie

Ondanks belangstelling van diverse club koos Martín Montoya er deze zomer voor om bij Barcelona te blijven, maar het is de vraag of de rechtsback ook volgend seizoen nog voor de Catalanen voetbalt. Volgens zijn zaakwaarnemer overweegt Montoya om een nieuwe uitdaging te zoeken.

/

De 22-jarige verdediger moet in het Camp Nou Dani Alves voor zich dulden en vraagt zich bovendien af wanneer de clubleiding zich bij hem meldt; Montoya is na dit seizoen transfervrij. “Hij staat nog slechts tien maanden bij Barcelona onder contract, maar een aanbieding voor een verlenging van zijn verbintenis hebben we nog niet ontvangen”, vertelt José María Orobitg aan Sky Italia.

“We hebben contact gehad, maar vanwege de aanwezigheid van Alves is Martín niet verzekerd van een plek in het eerste elftal. De transferperiode is nu afgelopen, maar ik kan je vertellen dat het de vraag is of hij zijn contract gaat verlengen. In het verleden hebben Internazionale, Napoli, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund en Liverpool al interesse getoond. Alles kan gebeuren tussen nu en juni”, waarschuwt Orobitg.

Bezig met laden …