voetbalzone

‘Het is een droom die uitkomt, maar helaas heeft Ajax met 0-3 verloren’

Daniel Cabot Kerkdijk21 feb 2014, 06:00
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2014, 06:00
Advertentie

Hij kon donderdagavond niet voor de ommekeer zorgen, maar het officiële debuut van Ricardo Kishna in de hoofdmacht van Ajax is een feit. De negentienjarige aanvaller kwam in het Europa League-duel met Red Bull Salzburg (0-3 verlies) als vervanger van Kolbeinn Sigthorsson binnen de lijnen. In het laatste half uur kon ook hij niet voorkomen dat Ajax een flinke thuisnederlaag leed.

“Het was uiteraard niet de leukste wedstrijd om mijn debuut te mogen maken. Voor mezelf is het natuurlijk wel een mooie avond”, vertelt Kishna via de officiële kanalen van Ajax. “Het is een droom die uitkomt, maar helaas hebben we met 0-3 verloren. Ik dacht dat ik wellicht nog wat aan de score kon veranderen. Dat is helaas niet gelukt.”

Een basisplaats zat er niet in voor Kishna. “Een jonge jongen uit het niets in de basis brengen, dat werkt meestal niet”, legde Frank de Boer uit. “Maar ik moet zeggen dat hij het verdienstelijk heeft gedaan. Het is nooit leuk om met een 0-3 achterstand erin te komen. Maar ik wilde wat veranderen in de wedstrijd.”

Bezig met laden …