voetbalzone

‘Het is een droom om met Messi te spelen, hij is de beste ter wereld’

Gijs Freriks31 okt 2014, 21:55
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2014, 21:55
Advertentie

Munir El Haddadi lijkt dit seizoen officieel te zijn doorgebroken. De negentienjarige aanvaller scoorde bij zijn debuut voor Barcelona, heeft inmiddels zeven competitiewedstrijden achter zijn naam staan en debuteerde ook nog eens in de nationale ploeg van Spanje. El Haddadi zegt echter met beide benen op de grond te blijven staan.

voetbalzone

“Ik blijf gewoon hard werken en hoop daardoor met de beste spelers van de wereld te kunnen blijven spelen”, zegt hij in gesprek met Sport. “Ik had niet verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan, maar ik ken wat dat betreft geen angst, maar geloof in mezelf. Het is een eer om met zo veel toppers te spelen en het is niet makkelijk om een basisplaats af te dwingen, maar ik wil de coach laten zien dat hij niet om mij heen kan.”

El Haddadi verwijst met ‘toppers’ naar onder anderen Lionel Messi en Neymar: “Messi is mijn voorbeeld, hij is de beste speler in de wereld. Hij is een unieke voetballer en ik kijk altijd naar hem. Hij kan dingen die niemand anders kan en het ziet er bij hem allemaal veel makkelijker uit. Het is bijzonder om de kleedkamer met hem te delen. Het is een droom om met Messi te spelen. En Neymar is ook een van de besten ter wereld.”

Bezig met laden …