voetbalzone

‘Het is een issue tussen Marcelo en De Boer, de club kan het uitleggen’

Erik van Dam05 okt 2016, 18:22
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2016, 18:22
Advertentie
/

Vorige maand maakte Marcelo Brozovic geen deel uit van de selectie van Internazionale voor de wedstrijd tegen Juventus. In aanloop naar dat duel zei Brozovic dat hij zonder opgaaf van reden was buitengesloten door Frank de Boer, maar anderhalve week later zei De Boer dat alles weer vergeten en vergeven was. Toch zat Brozovic afgelopen weekend niet bij de selectie voor het treffen met AS Roma.

Miroslav Bicanic, die Brozovic in zakelijk opzicht bijstaat, zegt in de Italiaanse pers dat hij niet veel tekst en uitleg heeft bij de huidige situatie. “De club zal jullie een antwoord moeten geven op deze zaak. Of alles nu is opgelost met De Boer? We hebben het hier over een issue tussen Marcelo en zijn trainer. De club kan het verder uitleggen”, aldus Bicanic, die ook niet weet wanneer zijn cliënt weer aan spelen zal toekomen.

De media speculeren al over een vertrek van Brozovic in januari. De 23-jarige Kroaat is bezig aan zijn derde seizoen in Milaan en kostte naar schatting zo’n acht miljoen euro (maximaal oplopend tot tien miljoen) toen Inter hem overnam van Dinamo Zagreb. Voor die tijd werd hij al anderhalf jaar gehuurd tegen een som van drie miljoen euro.

Bezig met laden …