voetbalzone

‘Het is een stap in het onbekende, hij is één van de besten op zijn positie’

Robin Bruggeman02 sep 2016, 17:21
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2016, 17:21
Advertentie

Jack Wilshere maakte alweer acht jaar geleden zijn debuut voor Arsenal en de middenvelder leek op weg naar een grote toekomst in het Emirates Stadium. Blessures gooiden echter roet in het eten en de Engelsman kwam in de afgelopen vijf seizoenen tot slechts 49 basisplaatsen in de Premier League. Om weer een heel seizoen aan spelen toe te komen heeft Wilshere zich nu op deadline day laten verhuren aan AFC Bournemouth, tot grote vreugde van coach Eddie Howe.

/

“We kunnen hem een platform bieden waar hij zijn allerbeste spel kan laten zien. We zullen keihard werken om hem er zo goed mogelijk uit te laten komen. Ik denk dat onze speelstijl hem verder zal helpen”, vertelde de coach van the Cherries aan verslaggevers. “Het is een grote gebeurtenis voor ons. Het is ook een stap in het onbekende, in het opzicht dat Jack daar qua profiel in zijn eentje loopt, als iemand die gezien wordt als één van de allerbesten op zijn positie.”

“Het kan voor beide partijen goed uitpakken, hopelijk is hij dat ontbrekende puzzelstukje. Ik beloof spelers nooit een bepaald aantal wedstrijden, maar met Jacks kwaliteiten, als hij fit is zal hij beschikbaar zijn voor het team. Dat wordt één van de belangrijkste zaken, om hem fit te houden. Dit is geen transfer die we een paar dagen geleden verwachtten. We hebben elkaar ontmoet en gepraat en ik ben natuurlijk dolblij dat Jack voor ons gekozen heeft. Ik denk dat hij het erg, erg goed gaat doen”, sluit Howe af.

Bezig met laden …