voetbalzone

‘Het is eigenlijk altijd hetzelfde liedje, iedereen is tegen Portugal’

Daniel Cabot Kerkdijk17 jun 2014, 00:15
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2014, 00:15
Advertentie

Portugal liep maandag in Salvador tegen een flinke nederlaag op. In het eerste WK-groepsduel met Duitsland ging de ploeg van Paulo Bento met 4-0 onderuit. Pepe kreeg bovendien in de eerste helft een rode kaart voor een opstootje met Thomas Müller en invaller Eder kreeg geen strafschop mee. Na afloop klaagde Bruno Alves steen en been over de gang van zaken.

“Het is eigenlijk altijd hetzelfde liedje”, claimde Alves. “Iedereen is tegen Portugal, nooit krijgen wij het voordeel van de twijfel. Ik wil het eigenlijk niet over de scheidsrechter hebben, maar iedereen heeft kunnen zien wat er is gebeurd. We hadden in ieder geval een penalty moeten krijgen.” Komende zondag staat men tegenover de Verenigde Staten. “We zullen de volgende keer nog meer ons best doen. We zullen harder trainen en een goed resultaat boeken.”

Ook invaller Ricardo Costa was het niet bepaald eens met het optreden van arbiter Mirolad Mazic. “Maar hij is ook maar een mens, in het heetst van de strijd kun je fouten maken. We moeten onze rug rechten en de volgende wedstrijd winnen.”

Bezig met laden …