voetbalzone

‘Het is erg jammer, maar we zullen Ajax met vertrouwen bestrijden’

Gijs Freriks30 sep 2013, 18:15
Laatst bijgewerkt: 30 sep 2013, 18:15
Advertentie

AC Milan kan dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax niet beschikken over Stephan El Shaarawy, die een voetblessure heeft opgelopen. Vicevoorzitter Adriano Galliani wil echter niet te lang treuren, want hij weet dat i Rossoneri heus niet alleen van de twintigjarige aanvaller afhankelijk zijn. “Ik hoorde het op weg naar het vliegveld”, zegt de sportbestuurder.

/

“De blessure is erg ongelukkig, want nu mist hij het duel met Ajax. Ik heb hem net gesproken en het is erg jammer, maar hij is snel weer terug”, zegt Galliani in de Italiaanse media. “Desondanks kijken we met vertrouwen naar de toekomst en we gaan Ajax met vertrouwen bestrijden.” El Shaarawy is naar verwachting minimaal vijftien dagen uitgeschakeld. De afwezigheid van Il Faraone is een volgende domper voor trainer Massimiliano Allegri, want hij kan ook al niet beschikken over Kaká. De middenvelder kampt met een dijbeenblessure.

Milan speelt komend weekeinde tegen Juventus en ook Mario Balotelli moet dan verstek laten gaan, want de aanvaller is geschorst. “Kaká keert waarschijnlijk na de interlandonderbreking terug. En we hebben veel met Balotelli gepraat. Hij moet in het vervolg niet meer zo reageren, maar hij groeit. Hij is vaak het slachtoffer van overtredingen die niet worden bestraft", aldus Galliani. Super Mario is er tegen Ajax wel bij en zal waarschijnlijk de aanval vormen met Alessandro Matri. Bekijk hier de vermoedelijke opstelling van Milan.

Bezig met laden …