voetbalzone

'Het is erg jammer, we wilden heel graag naar de ArenA'

Erik van Dam19 jan 2011, 05:40
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2011, 05:40
Advertentie
/

Jan Poortvliet zag Telstar dinsdagavond knokken voor wat het waard was, maar toch ten onder tegen NAC Breda. In de achtste finales van de KNVB-beker verloor de Jupiler League-club met 1-0 van de Eredivisionist en hield het bekeravontuur weer op. Er wacht daardoor geen confrontatie met Ajax in Amsterdam; die club was al bekend als tegenstander. “Je moet de trekker overhalen en dat hebben we niet gedaan. Het is erg jammer, we wilden graag naar de ArenA.”

Poortvliets collega Gert Aandewiel stond aan de gelukkige kant en mag zijn team, samen met John Karelse, klaar gaan stomen voor een ontmoeting met de bekerhouder. Dan moet het echter wel beter dan NAC dinsdag in Velsen liet zien, zo meende Aandewiel na afloop van de wedstrijd. “We zijn absoluut niet tevreden. We hebben bijna geen kansen gehad en eigenlijk niet gevoetbald.”

“Dat lag aan het goede spel van Telstar, maar ook aan onszelf”, liet Aandewiel dinsdagavond weten. Toch had de oefenmeester ook een kleine positieve noot bij de wedstrijd. “Ik heb nog nooit verloren bij Telstar”, aldus Aandewiel met een knipoog naar zijn eigen verleden. De coach had eerder de leiding bij Telstars aartsrivaal Haarlem, dat inmiddels uit het profvoetbal verdwenen is.

Bezig met laden …