voetbalzone

‘Het is erg zwaar geweest, mijn familie hielp om gemotiveerd te blijven’

Gijs Freriks28 okt 2013, 21:59
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2013, 21:59
Advertentie
/

Darren Fletcher heeft zijn seizoensdebuut gemaakt. De middenvelder kampte met darmproblemen, maar speelde maandag 67 minuten mee in de wedstrijd van de beloften van Manchester United tegen Fulham (2-2). De Schot hoopt zo snel mogelijk aan te haken bij het eerste elftal van manager David Moyes.

“Het is goed om terug te zijn, het heeft lang geduurd”, zegt de 29-jarige Fletcher op de officiële website van the Mancunians. “Dokter Steve McNally was fantastisch, net als de support van de club, Sir Alex Ferguson, de nieuwe trainer en directeur David Gill. Ik had mij geen betere behandeling kunnen wensen. Het is ontzettend zwaar geweest, maar mijn familie hielp mij om gemotiveerd te blijven.” Fletcher maakte op 26 december (Newcastle-thuis, 4-3) voor het laatst speelminuten.

Fletch sukkelde al langer met een ontstekingsziekte van de dikke darm en moest onder het mes. Na een klein jaar is hij dus weer terug en Fletcher hoopt United, dat momenteel achtste staat, snel te kunnen helpen. “Het doel is om terug te komen in de plannen van de manager. We hebben een geweldig team, een goede trainer en een fantastische staf. United is altijd sterk. We kennen nu een moeilijke start en ik moet er klaar voor zijn wanneer Moyes mij nodig heeft.”

Bezig met laden …