voetbalzone

‘Het is geen geheim dat ik in een buitenlandse topcompetitie wil spelen’

Erik van Dam01 jan 2014, 13:53
Laatst bijgewerkt: 01 jan 2014, 13:53
Advertentie

Niklas Moisander is bezig aan zijn tweede seizoen na zijn terugkeer bij Ajax en hoopt daarin andermaal op succes. In zijn eerste jaar nadat de club hem overnam van AZ won de Finse verdediger de titel en ook nu staat Ajax bovenaan. Zijn contract loopt nog tweeënhalf jaar, maar Moisander steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Ooit wil de mandekker graag een nieuwe stap zetten.

/

Moisander zegt in een interview met Voetbal International dat hij nog niet met de clubleiding heeft gesproken over de toekomst. De 28-jarige international weet dus niet of Ajax nog jaren met hem verder wil. “Wat mij betreft zijn alle opties open. Ik heb het geweldig naar mijn zin bij Ajax. Aan de andere kant is het geen geheim dat ik eens in een buitenlandse topcompetitie wil spelen.”

Mocht hij weggaan, dan denkt Moisander dat Ajax het achterin ook zonder hem zal redden. Joël Veltman en Stefano Denswil hebben reeds aangetoond over welke kwaliteiten zij beschikken, zegt Moisander. Bovendien trok Ajax in de zomer Mike van der Hoorn aan en voor hem voorziet Moisander ook een mooie toekomst.

Bezig met laden …