voetbalzone

‘Het is geweldig om aan Liverpool gelinkt te worden, maar ik zit hier goed’

Gijs Freriks07 dec 2015, 20:28
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2015, 20:28
Advertentie

Jack Butland is niet bezig met een transfer. De doelman maakt een goed seizoen door en wordt in verband gebracht met Liverpool, maar de supporters van Stoke City hoeven zich geen zorgen te maken. “Ik zit hier momenteel goed”, aldus de 22-jarige Butland in een interview met Sky Sports.

voetbalzone

“De Champions League is altijd mijn doel geweest, ik wil in de top spelen. Maar ik speel nu in een briljante ploeg die het goed doet en de toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze club”, aldus Butland. “Op het moment kan ik mij geen betere plek voorstellen. Ik leer nog iedere week en speel samen met enkele geweldige spelers. Ik kan ook goed samenwerken met de keeperstrainer en de rest van de technische staf.”

“Ik focus mij op de wedstrijden met Stoke en de rest is pure speculatie en geroddel. Het is natuurlijk geweldig om aan een club als Liverpool gelinkt te worden met die rijke geschiedenis, maar dit is waar ik nu ben. Ik ben nog steeds trots op de prestaties van het team en ik ben trots dat ik deel uitmaak van deze selectie”, besluit Butland, die in januari 2013 werd overgenomen van Birmingham City.

Bezig met laden …