voetbalzone

‘Het is heel goed met mij gegaan, ik heb veel geleerd bij Chelsea’

Gijs Freriks05 dec 2015, 15:11
Laatst bijgewerkt: 05 dec 2015, 15:11
Advertentie

Chelsea staat na veertien speelronden op een teleurstellende veertiende plaats in de Premier League en José Mourinho zei onlangs dat het kampioenschap ‘een onmogelijke missie’ is. Daar is Kurt Zouma het mee eens, maar de verdediger annex middenvelder denkt nog wel in de top vier te kunnen eindigen met the Blues.

voetbalzone

“We willen minimaal in de top vier eindigen, willen terug naar onze normale situatie. We trainen daar hard voor en als we hard blijven werken en blijven winnen, dan kunnen we terugkomen”, aldus Zouma in een interview met Sky Sports. De Fransman geeft verder aan zelf al veel op Stamford Bridge te hebben geleerd.

“Het is heel goed met mij gegaan. Ik heb veel geleerd. Vorig seizoen wonnen we alles en leerde ik gemakkelijk. Nu we niet winnen, blijf ik leren. Ik speel meer dan vorig seizoen en wil mij blijven verbeteren”, aldus Zouma, die dit seizoen goed was voor twee doelpunten in twintig wedstrijden voor Chelsea.

De international ziet John Terry als zijn voorbeeld: “Hij is voor mij een inspirator, net als de andere grote persoonlijkheden in de kleedkamer: Gary Cahill, Branislav Ivanovic en natuurlijk de boss, meneer Mourinho. Hij vertrouwt altijd op ons, praat altijd met ons. We zijn allemaal één, praten met elkaar en dat is waarom we nu zo veel beter spelen”, besluit Zouma.

Bezig met laden …