voetbalzone

'Het is jammer, want we hadden zeker wel een kans tegen Nederland'

Bart Kruyt29 jun 2010, 09:30
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2010, 09:30
Advertentie

Voor Martin Skrtel zit zijn eerste WK-avontuur er sinds maandag op en kan hij zich gaan richten op een nieuw seizoen bij Liverpool. De verdediger is zonder meer teleurgesteld dat zijn land het niet heeft gered, maar is trots op de prestaties van Slowakije in Zuid-Afrika. Tegenover de officiële website van Liverpool liet hij weten dat zijn ploeg wel degelijk kans had tegen Nederland.

/

“Het is over voor ons. Het WK is voorbij. Het is heel erg jammer, want we hadden wel zeker een kans tegen Nederland”, zo liet de centrale verdediger weten. “We zijn heel erg teleurgesteld op dit moment, maar we kunnen met opgeheven hoofd naar huis, ik ben heel trots op dat wat we hier gepresteerd hebben.”

“We hebben de hele wereld laten zien tot waartoe wij in staat zijn. Ik ben trots op mijn ploeggenoten”, aldus een tevreden Skrtel. “Ik ben trots een Slowaak te zijn en om deel uit te mogen maken van dit team. Laten we genieten van dit prachtige succes.” De Slowaken eindigden als tweede achter Paraguay in groep F, waarbij de ploeg van Vladimir Weiss als hoogtepunt wereldkampioen Italië eigenhandig naar huis stuurde.

Bezig met laden …