voetbalzone

‘Het is menselijk om naar een interessante aanbieding uit China te kijken’

Gijs Freriks13 mrt 2016, 13:43
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2016, 13:43
Advertentie

Jérémy Ménez maakte vorig seizoen 16 doelpunten in 33 competitiewedstrijden voor AC Milan en kroonde zich daarmee tot clubtopscorer. Door heupproblemen kwam hij dit seizoen echter pas drie keer in actie in de Serie A en daarin kwam hij niet tot scoren. De aanvaller zegt in L’Équipe echter op de weg terug te zijn.

/

“Het was de zwaarste periode uit mijn loopbaan. Ik had bij Paris Saint-Germain soortgelijke problemen en wist dus wat mij te wachten stond, maar bij PSG was ik na twee maanden weer hersteld. Ik kreeg op de training last en later kwamen we erachter dat het om een infectie ging. Ik voel mij nu beter, ook al ben ik nog altijd een beetje bezorgd en heb ik tijd nodig om mijn topvorm weer te kunnen halen”, aldus de 28-jarige Ménez.

“Ik vind het vervelend wanneer mensen oneerlijk zijn. In Italië vergeten ze dat ik vorig seizoen zestien keer heb gescoord en zeggen journalisten dat ik alleen voor mezelf speel en niet meeverdedig. Ze vinden altijd wel wat, maar ik ben niet perfect”, aldus de Fransman, die met i Rossoneri in gesprek gaat over een nieuw contract. Zijn huidige arbeidsovereenkomst loopt nog tot de zomer van 2017 door.

“We zullen zien. Ik ben nu gelukkig waar ik ben en we moeten een keer met de directeuren om de tafel gaan zitten om het erover te hebben. Ik heb contact gehad met enkele Chinese clubs, maar koos ervoor om het seizoen in ieder geval af te maken bij Milan. Ik speel bij een van de mooiste clubs, maar we zijn niet allemaal rijk geboren, dus als er een aantrekkelijke aanbieding uit China komt, dan is het menselijk om daarnaar te kijken”, besluit Ménez.

Bezig met laden …