voetbalzone

‘Het is mijn ambitie om een van de beste spelers ter wereld te worden’

Erik van Dam24 feb 2014, 14:31
Laatst bijgewerkt: 24 feb 2014, 14:31
Advertentie

Ricardo Kishna maakte zondag een succesvol debuut in de Eredivisie. Aan het begin van de tweede helft maakte hij zijn opwachting als vervanger van Bojan Krkic, tegen AZ. Een kwartier later bracht hij de tussenstand voor Ajax op 3-0 en dus sloot hij aan in een fraai rijtje scorende debutanten in Amsterdam. Kishna heeft zichzelf flinke doelen gesteld en de eerste is in ieder geval gelukt.

voetbalzone

De aanvaller kijkt al voorbij zijn eerste wedstrijd en eerste doelpunt naar de verre toekomst. “Ik wilde het beste van mezelf laten zien, zeker weten, en het komt zo wel heel mooi uit, ja. Het is mijn ambitie om een van de beste spelers ter wereld te worden, maar op korte termijn hoop ik op een basisplaats bij Ajax. Ik hoop dat ik daarvoor een mooie basis heb gelegd”, aldus Kishna aan de NOS.

De negentienjarige aanvaller deed dit seizoen al vier keer mee in de Jupiler League bij het beloftenteam van Alfons Groenendijk. Daarin was hij al goed voor twee doelpunten. Een maand geleden, op 23 januari, legde Ajax hem na lang onderhandelen tot de zomer van 2016 vast.

Bezig met laden …