voetbalzone

‘Het is mijn doel om voor Chelsea te spelen, maar ik wil nu vooral spelen’

Gijs Freriks22 jul 2016, 10:39
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2016, 10:39
Advertentie

Chelsea heeft een bod van zeventien miljoen euro van Borussia Mönchengladbach afgeslagen en dus lijkt de twintigjarige verdediger Andreas Christensen volgend jaar zomer aan te sluiten bij de club uit Londen. De Deen wil echter wel veel minuten kunnen maken, zo vertelt hij in een interview met Goal.

/

“Het belangrijkste is dat ik aan spelen, dat is wat ik wil voor mijn toekomst. Het gaat om het spelen van wedstrijden. Het is een ambitie van mij om voor Chelsea te spelen, en in het eerste elftal, maar momenteel denk ik niet echt over mijn toekomst na. Ik denk niet over Chelsea, over wat zij doen en over wat ik doe. Ik focus mij op wat Borussia doet en kijk er erg naar uit om de wedstrijden te spelen en hopelijk kwalificeren we ons dan ook voor de Champions League-groepsfase”, aldus de zesvoudig international.

“Barcelona? Dat soort geruchten komt vaak uit het niets en je weet ook niet waar het vandaan komt. Ik probeer er niet op te letten, maar het is een onderdeel van het voetbal geworden. Ik weet niet of er wat waar is van de interesse van Barcelona en ik focus mij gewoon op wat ik dit seizoen moet doen. Ik moet na het goede vorige seizoen namelijk doordrukken. Ik moet mij als voetballer verder ontwikkelen”, besluit Christensen, die tot dusverre 39 wedstrijden voor Borussia Mönchengladbach speelde.

Bezig met laden …