voetbalzone

‘Het is niet zo dat bij een nederlaag tegen Ajax het seizoen voorbij is’

Gijs Freriks16 jan 2014, 18:30
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2014, 18:30
Advertentie
voetbalzone

Als PSV nog kans wil maken op de titel, lijkt het zondag toch wel te moeten winnen in de Amsterdam ArenA. De Eindhovenaren staan immers elf punten achter koploper Ajax, maar Stijn Schaars acht de aankomende topper niet van cruciaal belang. “Mocht je verliezen, maar een goede wedstrijd hebben gespeeld, dan kun je daar ook mee verder.”

“Het gaat om de intentie”, zegt de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. “Natuurlijk willen we winnen, maar het is niet zo dat het seizoen voorbij is bij een nederlaag tegen Ajax. Jullie kijken naar één wedstrijd, dat doe ik niet.” PSV is volgens de linkspoot op trainingskamp in Gran Canaria ‘dichter bij elkaar gekomen’. “We hebben hard en veel kunnen werken, maar ik ben blij dat het nu weer gaat beginnen.”

PSV kan tegen Ajax een beroep doen op Bryan Ruiz, die gehuurd wordt van Fulham. Schaars is tevreden met de komst van de Costa Ricaan: “Hij is iemand met creatieve ideeën. Achter elke bal die hij geeft, zit vaak een bedoeling. Hij is welkom in de selectie, goede spelers zijn altijd welkom”, aldus Schaars.

Bezig met laden …