voetbalzone

'Het is niet zo gek dat Real Madrid hem volgt en eventueel wil overnemen'

Bart Kruyt27 aug 2012, 08:30
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2012, 08:30
Advertentie

Moussa Dembélé maakt een geweldige ontwikkeling door bij Fulham. De middenvelder vertrok twee jaar geleden bij AZ om in Engeland te gaan spelen en wordt door zijn goede spel bij the Cottagers in verband gebracht met ploegen als Tottenham Hotspur, Manchester United en Real Madrid. Willem van Hanegem begrijpt dat wel: hij ziet in Dembélé 'een van de beste spelers van dit moment'.

/

De 25-jarige Dembélé speelde vorig seizoen uitstekend en is ook goed aan dit voetbaljaar begonnen. "Het is een genot om naar die Dembélé te kijken", schrijft Van Hanegem in het Algemeen Dagblad. "Hij is een aanvallende middenvelder, maar kan eigenlijk alles. Hij is aanvallend heel sterk, maar weet ook zijn medespelers gemakkelijk te bereiken. Hij ziet het voetbal heel snel. Dembélé is een voetballer die het hele team beter tot zijn recht laat komen. Het is niet zo gek dat Real Madrid hem volgt en eventueel wil overnemen."

"Vreemd genoeg stond hij bij de Belgen tegen Nederland niet in de basis", vervolgt Van Hanegem. "Zoals ook Robin van Persie niet in de basis stond bij Oranje. Wat is dat toch, vraag ik me dan af. Het zijn jongens die bij hun club al het vertrouwen van de wereld krijgen, maar in de nationale ploeg collega's treffen die van zichzelf vinden dat ze beter zijn. Zoiets denk ik dan. Voor de bondscoaches is het uitdagend om zo'n probleem op te lossen."

Bezig met laden …