voetbalzone

‘Het is ongelooflijk om Robben te zien trainen, zoiets heb ik nooit gezien’

Gijs Freriks09 nov 2015, 18:00
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2015, 18:00
Advertentie

Het tweede elftal van Bayern München staat na zeventien speelronden met 31 punten op de vierde plaats in de Regionalliga Beieren en moet kampioen worden om deel te nemen aan promotiewedstrijden voor het derde niveau. Trainer Heiko Vogel gelooft in promotie, maar gezien het feit dat in de laatste vier thuiswedstrijden slechts vier punten werden gepakt, weet hij ook dat het beter moet.

voetbalzone

De 39-jarige Duitser pleit in een interview met sporttijdschrift Kicker voor een mentaliteitsverandering en haalt Arjen Robben als het goede voorbeeld voor zijn spelers aan. De Oranje-international raakte eind oktober geblesseerd en trainde daarna ook mee met het tweede van Bayern: “Het is ongelooflijk om hem te zien trainen, zoiets heb ik nog nooit gezien”, aldus Vogel.

“Het is ongelooflijk hoeveel hij in zichzelf investeert en als je dat doet, dan zie je dat in je spel terug”, aldus de oud-trainer van onder meer FC Basel. De 31-jarige Robben scoorde zaterdag nog in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen VfB Stuttgart.

Bezig met laden …