voetbalzone

‘Het is onmogelijk dat hij vertrekt, Pirlo's contract wordt verlengd’

Peter Nusselder07 jan 2014, 11:57
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2014, 11:57
Advertentie

Andrea Pirlo is komende zomer transfervrij en dus is het nog maar de vraag of de ervaren middenvelder ook volgend seizoen nog in het shirt van Juventus te bewonderen zal zijn. Algemeen directeur Giuseppe Marotta kent echter geen twijfels: volgens hem blijft Pirlo gewoon in Turijn.

/

Hoewel Italiaanse media beweren dat de Oude Dame van plan is om de verbintenis met twee seizoenen te verlengen, terwijl de spelbepaler zelf voor drie jaar wil bijtekenen, kan Marotta zich niet voorstellen dat Pirlo weggaat bij Juve. “Het is onmogelijk dat hij vertrekt”, laat de beleidsbepaler in gesprek met La Gazzetta dello Sport stellig weten.

“Ik kan jullie vertellen dat zijn contract zo snel mogelijk zal worden verlengd, want onze relatie is uitstekend. De lengte van zijn contract? Dat zullen we laten weten zodra alles definitief is.” Tottenham Hotspur zou bereid zijn om de 34-jarige Pirlo tot medio 2017 vast te leggen, maar Marotta maakt zich blijkbaar geen zorgen over een vertrek van de Italiaans international naar de Premier League.

De directeur geeft voorts aan dat middenvelder Paul Pogba en spits Fabio Quagliarella bij Juve blijven. “Pogba is erg goed en wordt gevolgd door de Europese top, maar Juventus is ook een grote club. We gaan binnenkort in gesprek met zijn zaakwaarnemers en zullen dan wel zien wat we doen. Met betrekking tot Quagliarella: we hebben vijf spitsen, op wie we ook de rest van dit seizoen rekenen.”

Bezig met laden …