voetbalzone

'Het is onwaarschijnlijk dat we nog iemand halen'

Bart Kruyt23 jan 2014, 11:13
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2014, 11:13
Advertentie

Arsenal gaat waarschijnlijk met de huidige selectie proberen om voor het eerst sinds jaren weer eens een hoofdprijs te winnen. De supporters van the Gunners hoopten dat er in deze transferperiode in ieder geval nog een spits bij zou komen en Arsène Wenger beloofde zijn ogen goed open te houden. De coach denkt nu echter niet dat Arsenal nog een speler gaat halen.

voetbalzone

In de wandelgangen wordt vooral de naam van Julian Draxler vaak genoemd, maar de kans dat het toptalent van Schalke 04 nog deze maand naar Londen verkast, is minimaal. "Er is geen nieuws over transfers", zei Wenger. "Ik voel me een beetje schuldig als ik tijdens de transferperiode naar een persconferentie moet komen en ik niets te vertellen heb. Maar ik wil ook niet liegen."

"Het is erg onwaarschijnlijk dat we deze maand nog iemand zullen halen", vervolgde Wenger. "Het is nu 23 januari en we zijn niet dicht bij het aantrekken van een nieuwe speler. Als er iets moois langs komt zullen we het doen, maar het is niet waarschijnlijk." Arsenal staat momenteel bovenaan in de Premier League en doet nog mee in de Champions League en FA Cup.

Bezig met laden …